Inge Aagard

Inge Aagaard har i 15 år arbejdet som expat partner rådgiver, Kina ekspert, kulturtræner og karriererådgiver. Med international erfaring har hun arbejdet med expats i forbindelse med ud- og indstationeringer, karriererådgivning, netværk og personlig udvikling. Blandt værktøjerne er kulturel intelligens, personprofil- og team analyse værktøjer, coaching og mange års erfaring med internationalt arbejde i tværkulturelle teams og enkeltpersoner. Indenfor både akademia og internationale virksomheder har hun arbejdet med tiltrækning og fastholdelse, udstationeringer og hjemstationeringer, netværksdannelse for internationale og hjulpet expats videre i transitionsfasen med at forstå og forankre de forandringer, der sker, når man etablerer sig i et nyt land med ægtefælle, børn i nye rammer.

Inge er desuden speaker på konferencer, seminarer og netværksarrangementer og skribent. Hun har en baggrund som MA i kinesisk og er uddannet coach. Hun har afholdt og faciliteret en lang række workshops og lavet specifik rådgivning omkring Kina. Derudover arbejder hun med kulturel intelligens i tværkulturelle teams. Det er en udfordrende transition at gå fra et velkendt etableret liv med job, karriere, familie og venner til at skulle etablere sig fra bunden i en ny ramme. Det kræver mod, nysgerrighed og sociale og professionelle netværk. Derudover arbejder Inge med undersøgelser af tværkulturel ledelse og undersøgelser af fremtidens globale arbejdsmarked.

Jeg vil gerne bidrage til at vi får det bedste ud af samarbejde og vidensudveksling mellem kulturelle fagligheder, etablering af sociale og professionelle netværk, og at alle har de værktøjer, der skal til for at kunne navigere og etablere sig succesfuldt i en ny kulturel kontekst. Forventningsafstemning er et vigtigt element og afklaring af mål, og hvad man ønsker at få med fra en udstationering.